سه شنبه، 2 خرداد، 1391    جديدترين به روز رسانی: 2 خرداد، 1391
تهران    |  نیویورک    |  توکیو    |      GMT
  » سه رای متفاوت درنشست BOE- یکشنبه 22 نوامبر ecpulse
توسط: sahmiran تعداد بازدید: 62 تاریخ ارسال: یک شنبه، 1 آذر، 1388

  سه رای متفاوت درنشست BOE- یکشنبه 22 نوامبر ecpulse

مهمترین اخبار ناحیه یورو در هفته گذشته نشست بانک مرکزی انگلیس بود که BOE جزئیات نشست خود را اعلام کرد و اعضای آن سه  پیشنهاد در خصوص سیاست های انبساطی ارائه دادند به طوری که یکی از اعضا مایل به حفظ طرح خرید اوراق قرضه با سقف کنونی 175 بیلیون دلار بود با این استدلال که افزایش خرید اوراق قرضه در دراز مدت موجب ایجاد تورم می شود و دیگری خواهان گسترش آن به 215 بیلیون پوند جهت کمک به رشد اقتصاد کشور  بود . نه عضو دیگر پیشنهاد توسعه  این طرح به 200 بیلیون پوند را دادند . اما کلیه اعضا در خصوص نرخ بهره  متفق القول بودند .

هدف این طرح ایجاد آرامش و آسودگی خاطر در سیستم مالی و بانکی است بنابراین وام دهی احیا شده و بانک ها به موسسات تجاری و مصرف کننده گان وام خواهند داد تا سرمایه گذاری و میزان مخارج افزایش یابد . گرچه طرح ارائه بسته های محرک برای اجتناب  از کاهش قیمت هاست .

طرح خرید اوراق اوراق قرضه در سه ماه آینده نیز ادامه خواهد داشت زیرا تا آن زمان "گزارش تورم در ماه فوریه  " اعلام خواهد شد و یک نمای  کلی از فعالیت های اقتصادی و وضعیت تورم را از ماه نوامبر تا آن زمان نشان خواهد داد . این نشست  در رابطه با تورم  نیز اظهار داشت که در کوتاه مدت با افزایش بهای مواد نفتی و ... احتمال افزایش آن وجود دارد .

با افزایش بهای نفت خام و بلیط هواپیما , شاخص CPI و RPI  بیشتر از پیش بینی تحلیلگران اعلام شد در نتیجه ریسک گریزی کاهش یافت و نشان داد که طرح بسته های محرک دولتی در به ثبات رساندن قیمت ها با موفقیت عمل کرده است . با این وجود سطح کلی قیمت ها از وخیم ترین رکود اقتصادی در 50 سال گذشته همچنان  رنج  می برد و تحت فشار است .

کاهش قیمت در انگلیس ناشی از کاهش تقاضا و تضعیف بازار کار می باشد . این در حالیست که در هفته گذشته شاهد افزایش خرده فروشی به بالاترین سطح 17 ماه بودیم . خرده فروشی بالا به کمبود بودجه کمک می کند .

تریشه رئیس بانک مرکزی انگلیس در روز گذشته اعلام کرد که طرح بسته های محرک باید به تدریج و  پیش از ایجاد تورم در دراز مدت ,  قطع شود و بانک های  مرکزی دیگر دنیا نیز با این امر مواجه خواهند شد .ECB اظهار داشت که پس از دریافت قسط سوم وام های یکساله در ماه دسامبر , مجددا وام های یکساله ارائه نمی دهد و بجای آن وام های شش و سه ماهه را در سال 2010 در اختیار متقاضیان قرار می دهد .

گرچه ECB از قطع بسته های محرک  در ناحیه یورو سخن رانده اما این اقدام به معنی افزایش نرخ بهره نخواهد بود . اکنون بسته های محرک به کشورهای اقتصادی بزرگ جهان کمک می کنند که تا شرایط اقتصادی را بهبود بخشیده و افت قیمت ها را کاهش دهند .

 

رأی دهید:
  • تا به حال 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0.0/5 (0)
ارسال نظر چاپ ارسال به دوستان نسخه اصلی
سایر مطالب این موضوع
بهای فلزات گرانبها و نفت در بازارهای جهانی - چهارشنبه 09 می
نوسانات بهای نفت و طلا در بازارهای جهانی - سه شنبه 08 می
نوسان بهای نفت وفلزات در بازارهای جهانی - پنجشنبه 03 می
بهای نفت در بازار آسیا کاهش یافت - چهارشنبه 02 می
نوسان بهای نفت و فلزات گرانبها دربازارهای جهانی - سه شنبه 01 می
مطالب مرتبط
احتمال کاهش خرده فروشی امریکا در ماه سپتامبر- بلومبرگ یکشنبه 11 اکتبر
سخنان رئیس خزانه داری استرالیا در خصوص بسته های محرک و افزایش نرخ بهره -بلومبرگ یکشنبه 08 نوامبر
خرده فروشی امریکا و پیش بینی ها -یکشنبه 06 ژوئن
تحلیل فاندامنتال روزانه سه شنبه 09 فبریه
خرده فروشی امریکا و تحلیل های موجود در بازار - یکشنبه 07 مارس
تحلیل و بررسی شاخص موجودی عمده فروشی ها "Whole Sales Inventories"
خرده فروشی امریکا و پیش بینی مارکت -یکشنبه 08 آگوست
خرده فروشی ناحیه یورو در ماه دسامبر - .rttnews چهار شنبه 03 ژانویه
خرده فروشی امریکا در آستانه سال نو میلادی - یکشنبه 12 دسامبر
تحلیل و بررسی شاخص موجودی عمده فروشی ها





درخواست شما با موفقیت ارسال شد!
Powered by Olark